پرستار کودک, سلامت کودک, نکات

از چه زمانی فرزند خود را به مرکز نگه داری از کودکان بفرستیم؟

مرکز نگه داری از کودکان

زمان فرستادن فرزندتان به مرکز نگهداری از کودکان یک تصمیم شخصی است و به عوامل زیادی بستگی دارد. این عوامل می تواند مرخصی های والدین کودک، توانایی مالی شما و این که آیا گزینه های دیگری برای مراقبت از کودک مانند اقوام یا پرستار کودک در دسترس دارید یا خیر، باشد. اما اکثر کارشناسان معتقدند، هر چه قدر بیشتر بتوانید صبر کنید بهتر است. این امر باعث نظم گرفتن خواب و تغذیه ی کودک شده و سازگاری بین والدین و فرزند را افزایش می دهد.

مرخصی زایمان مادران و هم چنین پدران یک دوره ی محدود است، و ممکن است افراد به درآمد خود نیاز داشته باشند. بنابراین نمی توانند برای بزرگ شدن کودک خود بیش از اندازه صبر کنند. هم چنین، اکثر مراکز مراقبت از کودکان، پرستار نوزادان زیر 6 هفته را نمی گیرند و بسیاری از تجهیزات برای نگهداری کودکان و نوزادان آن ها را ندارند.

برای پیدا کردن یک مرکز نگهداری از کودکان خوب به چه نکاتی توجه کنیم؟

مرکز نگهداری کودک، باید شرایط مشخصی داشته باشد. حتماً درباره ی مجوز مرکز، صلاحیت کارکنان، تعداد کودکان به ازای هر مراقب و برنامه ی روزانه ی مرکز سوال کنید. به امنیت و تمیزی مرکز نگهداری کودک هم توجه کنید. کودکان برای کشف دنیای اطراف خود به محیط امن و تمیز نیاز دارند.

یکی از مهم ترین پارامترها برای سنجش یک مرکز نگهداری کودک خوب، تعداد کودکان به ازای هر مراقب کودک است. توصیه می شود هر مراقب از حداکثر چهار کودک 18 ماهه در یک گروه که بیشتر از 8 نفر نمی شود، نگهداری کند. ایجاد دلبستگی و اعتماد کردن به مراقبان، در کودکان بالای 18 ماه بسیار مهم است. تداوم مراقبت مهم ترین جنبه در این مرحله است. کودکان برای ایجاد دلبستگی مثبت و اعتماد به مراقب خود، نیاز به زمان دارند.

بهترین سن برای گرفتن مراقب کودک

امنیت مرکز نگهداری از کودکان را چگونه بسنجیم؟

نکاتی که باید به آن ها توجه کنید:

  • دمای اتاق
  • وسایل بازی کودکان
  • تمیز بودن مرکز و بهداشت کارکنان در قبال خود و کودکان
  • روند نگهداری از کودکان در زمین بازی
  • تمیز بودن محل خواب کودکان
  • غذاهایی که به کودکان داده می شود
  • تدابیر مرکز در صورت بروز موقعیت اورژانسی

سخن آخر

چند روز پس از فرستادن کودک به مرکز نگهداری، می تواند بسیار دشوار باشد. ممکن است احساس نگرانی کنید و یا فرزندتان بی قرار باشد. همه ی این احساسات طبیعی است. کودکان برای درک درست از محیط اطراف خود و پیدا کردن حس وابستگی به فرد جدیدی که از آن ها مراقبت می کند، نیاز به زمان دارند. سعی کنید آرامش خود را کنترل کنید تا خودتان و فرزندتان هر چه سریع تر به شرایط جدید عادت کنید. یا مراقب کودک خود در ارتباط باشید و به طور مرتب شرایطی که کودکتان در نبود شما تجربه می کند را جویا شوید تا بتوانید در روند مراقبت از او، هماهنگی لازم را ایجاد کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *