بهداشت

وظایف اصلی پرستار سالمند در منزل چیست؟

وظایف و مزایای پرستار سالمند در منزل

همانطور که میدانید انسان ها در هرسنی که باشند دارای نیازهایی خاص و ویژه ای میباشند که باید برطرف شوند. پرستار سالمند به کسی میگویند که کاملا با این نیازها آشنایی دارد و میتواند به خوبی کمک به رفع این نیازها کند.امروزه به خوبی مشاهده میشود که با درگیری اعضای خانواده  و چالش هایی که مسائل شغلی آنان برایشان ایجاد میکند،آنان نمی توانند به خوبی از عهده ی نیاز ها و نگهدار سالمند برایند اما پرستار در منزل در این زمینه آموزش های لازم را گذرانده است و تخصص و حرفه ی او وابسته به ارتباطش با سالمندان میباشد.

وظایف یک پرستار سالمند به طور خلاصه به موارد زیر تقسیم می شود:

1.رعایت بهداشت توسط پرستار سالمند:

با بالارفتن سن،سالمندان به فردی نیاز پیدا می کنند که در رفت امدشان به سرویس بهداشتی و حمام به انان کمک کنند. فرقی نمیکند که زنان بتوانند پیاده خود را به این مکان ها برسانند. و یا از ویلچر استفاده کنند،در هر صورت پرستار در منزل با انان همراه میباشند.

حتی اگر سالمندی نتواند خود در حمام بنشیند،یک پرستار سالمند حرفه ای و متخصص میتواند به او کمک کند تا در یک نشیمنگاه نرم دراز بکشد و بدن او را با رعایت بهداشت به خوبی باشید.حتی اگر برخی از این عزیزان به دلایل مختلفی همچون:بیماری سالمند و کهولت سن و …،بدنشان دارای زخم باشد،پرستار میتواند از قبل با پزشک مشورت کند و با استفاده از روشی صحیح به نحوی که فرد اذیت نشود،بدن او را به خوبی شست و شو دهد.

یک پرستار مهربان و متخصص می تواند به خوبی نکات بهداشتی را رعایت کند. و در مواردی همچون:پوشک بستن به سالمند،مسواک زدن به دندان ها،گرفتن ناخن ها،کوتاه کردن موهای زائد بدن و…..کاملا حرفه ای عمل میکند.

2.کمک پرستار در منزل به روند درمان سالمند:

این موضوع کاملا طبیعی میباشد که با بالا رفتن سن افراد دچار انواع اختلالات قلبی عروقی، تنفسی، حرکتی، بینایی و شنوایی و..میشوند و نیاز دارند تا کسی مثل پرستار در منزل در مراحل درمانی کنار انها باشد و از انان مراقبت کنند.

یکی از عمده ترین مشکلات سالمندان آن است که به مرور زمان دیگر تحریک کردن برایشان سخت می شود و علاقه ای به آن نشان نمی دهد.اما این عدم تحرک دارای عوارض بسیار زیادی میباشد،یکی از شایعترین عوارض آن نیز زخم بستر میباشد.

یک پرستار سالمند باید علاوه بر آنکه در درمان دارویی افراد کمک میکند،تلاش کند تا سالمندان را به تحرک و ورزش متناسب با سنشان ترغیب کنند.

نکاتی در مورد وظایف پرستار

1.توجه داشته باشید که وظایف یک پرستار سالمند تنها محدود به شرایط جسمانی او نمی باشد،بلکه کمک به بهبود شرایط روحی و روانی جز اصلی ترین وظایف یک پرستار می باشد.پرستارها باید بتوانند با هدف شاداب کردن افراد میانسال و تشویق کردن انان برای امید به زندگی بیشتر به انها کمک کنند و اجازه ندهند تا کهولت سن باعث افسردگی و گوشه گیری آنان شود.

2.پرستار سالمند به خوبی می داند که چگونه باید با میانسالان ارتباط برقرار کند و باعث شود تا انان نیز صحبت کنند.کهولت سن در بیشتر اقشار جامعه به مرور زمان باعث کند شدن فعالیت ذهنی و کاهش سطح هوشیاری می شود،یکی از راه های مقابله با این موضوع آن است که فردی با میانسالان ارتباط برقرار کند و برای داشتن فعالیت های مغزی به آنان به انسان کمک کند.برخی از پرستاران برای اینکه بتوانند با افراد ارتباط برقرار کنند از آنها می خواهند تا با استفاده از حافظه بلند مدتشان برای آنان خاطراتی را بازگو کنند. تا فعالیت ذهنی آنان به طور کامل مختل نشود.

3.یک پرستار در منزل متخصص به خوبی در پخت و پز آماده کردن غذاهایی متناسب با شرایط جسمانی فرد میانسال آشنایی دارد و میتواند بهتر از هرکس دیگری به سلامت جسمانی فرد کمک کند.آنان اصولا با مشورت پزشک متخصص غذاها و خوراکی هایی را در برنامه ی غذایی میانسالان میگنجانند که باعث بهبود شرایط بیماریشان شود.استفاده از سبزی ها و میوه ها خاص با توجه به شرایط آب و هوایی نیز جز تخصص ان پرستاران می باشد.

4.برخی از پرستاران در امور منزل نیز کمک میکنند. و باعث بوجود آمدن شرایطی پر از آرامش و رفاه برای سالمندان می شود.منظم و مرتب بودن خانه،در روحیه ی سالمندان نیز مانند دیگر افراد تاثیر بسزایی دارد و باعث بالا رفتن سطح امید به زندگی در روحیه ی آنان میشود.

شرکت پرستاری سالمند ناجی با توجه به سابقه ایی که در زمینه های تخصصی پرستار سالمند، پرستاری از بیمار، و پرستار کودک و پرستار نوزاد دارد. شما را در انتخاب پرستار مطمئن و مناسب با درخواست شما راهنمایی می کند. همچنین شما عزیزان می توانید به صورت رایگان و 24 ساعته با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا بهترین مشاوره را در زمینه خدمات پرستاری از مرکز پرستاری ناجی دریافت کنید.

02188464000

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *